Print

Personale

Personale

Mit mobilnr er 50368501-20778239. Send gerne sms/eller mail.Jeg svarer så snart muligheden er der.Jeg er partner til Godreambokse og meget snart smartbokse.

Min vision er at hjælpe klienter og virksomheder til bedre sundhed og trivsel. For mig betyder balancen i hverdagen rigtig meget.

Massage er afslappende og sætter altid gang i de sunde fysiologiske og psykiske processer i kroppen.

 

Jeg er uddannet lægeeksemineret eliteidrætsmassør og har arbejdet med hotstone og ansigtsmassage på Comwell.
Jeg har diplom i hoved og ansigtsmassage, og er tilknyttet nogle idrætsforeninger som massør. Jeg har taget zoneterapikursus 

Jeg har haft Klinik På Klostervej i Odense C (lukket nu)Men der er Åbent Thorslundvej 2 5000 Odense C fra 17-7-2019

Jeg kører også ud for Cityfys i hele landet til store og små virksomheder,jeg kører ikke for RaskRask i Århus længere, men udfører mobilmassager i min egen virksomhed. Jeg udfører ikke! sexuelle ydelser . Det hører til mit privatliv!

 

 Jeg er ansat på konsulentaftale ved Cityfys , men ikke på faste arbejdssteder.Jeg har taget eksamen i introduktion til alternative behandlingsformer, dvs jeg kender det danske sundhedssystems love og regler i forhold til lægemiddel og kosttilskud inclusive evt interaktioner og kan rådgive ud fra det

Jeg har bestået Sygdomslære og Farmologi, ved siden af, jeg har netop bestået opgaverne i  fagene åndedrætssystemet,hormonsystemet,lympfesystemet,urinvejssystemet,skeletsystemet,nervesystemet,det kardiovaskulære system,det integumentærsystem,fordøjelsessystemet,forplantningssystemet, og en større skriftlig opgave i sygdomlære/diabetis!

Jeg er uddannet i genoptræningsplaner! Jeg rådgiver og behandler jeg ud fra den enkeltes situation!

Jeg har selv lavet rigtig meget sport og har derfor erfaring med disse skader. Vælg Fysiurgisk,det er sportsmassage,som udføres individuelt ,afhængig af klientens behov 

 Der er mange der tror Fysiterapi er den mest udbredte form for behandling, men mange steder bliver der givet meget mere massage end Fysiterapi,faktisk nogle steder op til 80% ,da det også virker forebyggende, også ved stressrelaterede tilstande ,dvs beroligende og afslappende. Nogle falder såmænd næsten helt i søvn, og intet er sundere end at give hjernen et hvil ,i en travl tilværelse. 

Derudover arbejder jeg med triggerpunkter ved muskelsmerter.
Jeg er uddannet i behandlingskrævende inflamationer og eksamineret i vurdering og behandling af alle ledskader, seneskader, muskelskader, og diverse test. 
Al tapening /undersøgelse og genoptræningsplaner og rådgivning omkring led/sener/muskler og knogler evt is og varmebehandlinger er også et led i arbejdsklar igen, og måske led i deres forsikring, tal evt med jeres arbejdsgiver om det!
Undersøgelser i Danmark har vist at mennesker, der går regelmæssigt til massage har 15-20 procent mindre fravær på arbejdsplads. 

book her eller  på mail/sms! oplys værdikode og tlf! hvis deals,hotstone og ansigtsbehandlinger kun Nyborg!

 


Derudover!

nedbringer massage mange stressrelaterede sygdomme og øger dermed  den samlede effektivitet på arbejdspladsen. 

 

 

NYBORG KLINIKKEN
Ludvig Hansensvej 33, 1. tv. 
5800 Nyborg 


 

 

 

Odense klinikken : 

 

 

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Læg mærke til at Odense er åbnet på udvalgte dage,kontakt mig hvis tvivl! KLIK på fanebladene for at læse om behandlingerne:) Åbningstider, ved udfordringer med booking? kontakt via sms/mail

  • HUSK venligst 1 Håndklæde og 1 Lagen

  • Nyborg
  • Mandag - Fredag 900-1900 normalt:)

  • Nyborg
  • Lørdage-Søndage 1000-1800,normalt:)

  • Anmeldelser tryk BLÅ/RØD IKON