Print

Triggerpunkter

 

Dette er terapi, som ikke mange forstår, og stiller rigtig mange spørgsmål ved. Derfor uddyber jeg det fuldstændig her , Mange fejldianogser i lægesektoren skyldes smerter, der kan være  svære at diagnostisere.

 

Men dette er ikke nødvendigt, hvis man er erfaren terapeut, da mange reflekssmerter fra triggerpunkter har lighed med almindelige sygdomme. Disse SYGDOMME, diagnotiseres  ikke med vilje af  læger, men tvivl kan gøre nogle gange, at der bliver stillet en forkert diagnose, smerterne er  faktisk ofte smerter i myofasiale triggerpunkter.

 

Det er endvidere for mig meget vigtigt at pointere at triggerpunkter ,er lign.akupressur og Akupunktur, dog ikke helt og uden nåle. Endvidere er det for at få øget blodgennemstrømning og tage spændingen af musklerne,dels for at forhindre inflamation og for at fjerne affaldsstoffer  selvfølgelig med hensyntagen til klienten, smertetærskler er efter min erfaring gennem fem år som massør,særdeles individuelt.

(Endvidere er det vigtigt for mig at fremhæve at triggerpunkter og tenderpoints ikke er det samme! Fascier er en slags husholdningsfilm/membraner der omgiver adskiller muskler!)

 

Man kan have meget stor gavn af triggerpunktterapi . Endvidere er det meget ofte forkert ,at lave udstrækning, hvis det er et triggerpunktproblem man har.Det er så til gengæld rigtig fornuftigt at strække ud , hvis man er løbet ind i et trælår! Det er også fornuftigt at strække ud ,hvis man dyrker meget sport og ikke har nogle større problemer.

 

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Læg mærke til at Odense er åbnet på udvalgte dage,kontakt mig hvis tvivl! KLIK på fanebladene for at læse om behandlingerne:) Åbningstider, ved udfordringer med booking? kontakt via sms/mail

  • HUSK venligst 1 Håndklæde og 1 Lagen

  • Nyborg
  • Mandag - Fredag 900-1900 normalt:)

  • Nyborg
  • Lørdage-Søndage 1000-1800,normalt:)

  • Anmeldelser tryk BLÅ/RØD IKON